Agenda

17 december 2017

M25: Kerst actie & Diner

 

23 december

Tafel van Hoop

 

29 december 2017

M25: Maaltijd met daklozen

 

8 januari 2017 

Zinzoekers aan Tafel

 

26 januari 2017

Zinzoekers: Food & Film

 

12 februari 2017

Zinzoekers aan tafel

 

15 februari 2017 

Zinzoekers: Leeszin 

Retraitedag voor gezinnenNacht van de Hoop Zinzoekers Zomergoed Retraitedag voor gezinnenZinzoekers KerstspecialZinzoekers PinksterpelgrimageM25 ontmoetingsdag met ouderen

zinzoekers pioniert

Er is een hoop gebeurd bij Zinzoekers de afgelopen maanden! In het voorjaar begonnen de brainstorms over de toekomst: 'Hoe zien we Zinzoekers over 5 jaar?' 'Wat willen we doen en met wie?' en ook: 'Willen we een pioniersplek worden?' 
Het antwoord op die laatste vraag is JA! En zo was er 'ineens' een kernteam én tekenden we begin november de intentieverklaring. Lees meer over de nieuwe ontwikkelingen in de blog van Dorinde!     
 

M25

Bij M25 Den Haag doen Haagse tieners uitdagende activiteiten met stadsgenoten die je anders niet zo snel ontmoet. Soms kan het best spannend zijn om een ex-gevangene of drugsverslaafde tegenover je te hebben, maar eenmaal weer thuis heb je toch een hele bijzondere middag gehad!

Ben je tussen de 12 en 20 jaar en op zoek naar net dat beetje meer in je leven? Doe mee met M25 Den Haag!

 

tafel van hoop

StekJong is al een tijdje bezig met een nieuw project: de Tafel van Hoop. We experimenteren met eten en delen en rituelen. We willen de eettafel heroveren als een plek van betekenis, verdieping en echte ontmoeting. En dat werkt!

28 september organiseerden we de Tafel in Amsterdam Noord, met een voedselkunstenaar, een oud verhaal en allerlei nieuwe perspectieven. Jonatan schreef er een column over (leestijd ca. 3 min.).